Wipeout, Kanal 5

Wipeout, Kanal 5

8 mars! Jag hade barnsligt roligt av Felix Herngrens kommentarer i ”Wipeout”, speciellt efter att det gått runt 7 minuter av klippet (med ”Bambi”). Det var nästan så jag fick ett astma-anfall och Ingela undrade vad jag sysslade med. Tårarna sprutade – bokstavligen. Det är antagligen fel på mig, men detta var faktiskt helt klart sevärt!

0 reaktioner till “Wipeout, Kanal 5

 1. Det var många roliga uttalanden …

  "Tusentals mil hemifrån …"
  Nåja, överdriv lagom. Det går inte att komma särskilt mycket längre hemifrån än 2000 mil. Jorden är inte större än så.
  Okej då, totalt 12 personer mellan 1969 till 1972 har varit längre hemifrån än så.

  "Ni hade darrat av skräck, det är höga höjder och djupt vatten …"
  Jag hade varit mer rädd för grunt vatten, det är mycket värre.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.