fbpx

votech_with_tornevall_crop100[1]BBVote – fast egentligen heter hela projektet Votech – har återigen byggts om! Tanken med Votech är som vanligt att vi inte skall fastna vid omröstningar för Big Brother. Så när Big Brother är över skall tjänsten finnas där för allmänheten. Därför är BBVote… förlåt – Votech denna gången byggt till förmån för besökare, bloggare och forum – vilka med ytterst enkla medel skall kunna klistra in sina omröstningar varhelst de behagar. För en gång skull ligger jag dessutom en hel vecka före i tidsplaneringen. I stället för att svettas över att saker skall ta form i sista minuten, kan nu befintliga system finslipas och få nya intressanta funktioner! Faktum är att sidan redan är lanserad när detta skrivs och just nu körs en omröstning som rör valet 2014 (se här) för att se hur allt fungerar inför Big Brothers release nu på söndag.

Förra gången sidan byggdes om, gjordes det några timmar – eller 1½ dygn, enligt inlägget jag länkar till – innan Big Brother gick av stapeln. Det vill jag lova, hade aldrig fungerat idag. Men redan när idén åter landade på mitt bord 2011, så tvekade jag och ifrågasatte om jag verkligen hade tid – och till skillnad från då, så har jag inte haft tid i år heller men gjort det ändå. Man vill ju inte svika fansen. I synnerhet inte efter att sett jag vilka röstningssystem dom tvingats använda tidigare…

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.