För en längre, historisk beskrivning, om vem jag är kan du även läsa mer här!

Jag är en mångsidig frilansande hobbyfotograf och ställer gärna upp med kameran om jag blir tillfrågad. Jag arbetar inte med fotografering som företagare utan helt privat, vid sidan av ett annat aktivt yrkesliv. Utrustningen som används är den som listas på den här sidan. Själv är jag belägen i nordvästra skåne (Karta).

Pris? Sånt kan alltid diskuteras – är du osäker på vad du får, så är det bara att fråga efter ”Prova-på”-erbjudandet (kostnadsfritt), då jag gärna ställer upp för ”välgörande” ändamål också (Se exempel här).

Jag kan också tänka mig TFP (Time for print) för modellbilder. Detta innebär i praktiken samma sak som ”prova på” – att det inte kostar något alls; Du ger mig din tid och jag ger dig bilderna enligt överenskommelse. Du kan även se ett smakprov på utvalda bilder i portföljen här och du kan även se vad jag använder för utrustning här. Portfolio kommer att byggas på sikt – under tiden kan du även kolla på urval av de bilder jag lägger upp här på bloggen.

Är du intresserad? I så fall kan du kontakta mig. Jag finns på många ställen så du kan välja det som du tycker passar dig bäst.

Vill du låna befintliga upplagda bilder, läs här.