fbpx

This post is entirely swedish.

I begynnelsen fanns Fast Tracker. Och någon sade ”vi gör musik” – och det blev musik!

Musiken blev inte nödvändigtvis av hög kvalitet, men det var så den här storyn började. I korta ordalag, när man ser tillbaka i tiden lite, så har musiken inte förrän kring 2022 skapats efter några specifika ”EDM Rules” utan mest på frihand och en känsla av det skulle bli rätt (vilket det i många fall sällan blev).

DJ’andet som inträffade december 2021 förändrade det här tänket. Dessutom insåg jag efter en tids DJande att egna produktioner måste göras, för att något skall kunna publiceras med egen brand och egen upphovsrätt överhuvudtaget.

Så här är vi äntligen, närmare 30 år senare, med nyvunnen självinsikt med en helt ny typ av musik…

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.