fbpx

Licensiering av sidans innehåll

I don’t speak swedish

Please read here!


Licensmodellen

Du får gärna använda bilder och verk från denna sida för icke-kommersiella syften, förutsatt att du anger källan med en länk eller namn. För kommersiellt bruk, som tidningspublicering eller annan offentlig användning, krävs en icke-exklusiv licens eller särskild överenskommelse. Det är annars mycket positivt om du hjälper till att sprida materialet du hittar på den här sidan.

Du kan kontakta mig med hjälp av [email protected] eller kontaktformuläret här. I annat fall finns det fler kontaktvägar här.


Klippans Dragkampsklubb – Vad gäller och varför?

Som du kanske vet har alla fotografier från dragkampen, som började i mars-april 2023, publicerats här snarare än på Klippans Dragkampsklubbs hemsida. Från början var klubben inte ens en tanke; jag var mest en åskådare. Det var inte förrän Jessica och jag bestämde oss för att flytta ihop som tanken på en lokal klubb i Klippan tog form, eftersom Jessica behövde fortsätta sin hälsoträning för att flytten skulle bli av. Under planeringen hade jag redan börjat dela bilder på Facebook och denna webbsida, så när klubben officiellt blev godkänd i augusti hade många redan vant sig vid att hitta bilderna här. Dessutom, eftersom bilderna är högupplösta, såg jag ingen anledning att publicera dem på flera olika ställen, speciellt eftersom de ligger på samma server.

Alla bilder från dragkampen är licensierade på samma sätt som övriga bilder. De som önskar en högupplöst bild av sig själva kan med fördel ladda ner dem direkt härifrån, istället för från Facebook som ofta komprimerar bilder. Det är viktigt för oss att du anger bildens källa, vilket hjälper oss alla att hitta varandra och dra nytta av att ha en egen fotograf vid dragkampsevenemangen.

Klippans Dragkampsklubb hittar du på https://www.klippansdk.se