fbpx

Staffanstorps kommun. Marknadsföringen. Första intrycket jag fick av den var att det i nästa scen skulle dyka upp aliens, eller ett isolerat samhälle där ett dödligt virus härjar utanför. Med väktare runt stadsgränsen. Ni vet, såna där som har haubitsar för att hålla infekterade borta från de yttre väggarna. Eller kanske rent av nazist-zombies. Det finns ju trots allt en uppsjö med såna filmer också. Men det kom aldrig. Den blev, tvärtom, bara värre och värre. Marknadsföringen var så vit att jag slutligen blev bländad av ljuset. Så jag bestämde mig för att känna lite på den, på egen hand. Men jag hittade inga bra scenövergångar till den perfekta apokalypsen. Så det blev en helt ny filmtrailer istället. En som kändes mer 2019.

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.