Personligt brev till HOODEN!

Personligt brev till HOODEN!

Tjära rökare!

För varje gång ni tänder en cigarett på er balkong eller i närheten av ett fönster riskerar er cigarettrök att nå andra lägenheters fönster, vars hyresgäster mycket väl kan ha astma.

Detta är förstås inte alls bra, eftersom det medför att vi som också vill bo här, måste stänga våra fönster. Ju fler cigaretter ni tänder, desto mer sällan kan vi andra därmed ha våra fönster öppna.

Därför vore det oerhört uppskattat om ni INTE tänder era cigaretter en gång varje halvtimme, då vissa av oss försöker åtnjuta en skön sommar utan att behöva oroa oss för en framtida vistelse på sjukhus på grund av att våra grannar gett oss KOL.

snälla, respektera era grannars trivsel och försök röka lite mindre, åtminstone när det gäller från balkonger eller fönster.”

 

Gissa om snacket går nu?

0 reaktioner till “Personligt brev till HOODEN!

 1. Exemplariskt och välformulerat de går lixom inte och säga emot ett sådant välformulerat meddelande. Verkar som de gjort nytta oxå nu kan du öppna fönstret och lyssna på alla underbar dunka dunka *skojar* som strömmar in genom de

 2. Gissa vad dom tyckte om det?

  Nu råkade det vara så att jag inte undertecknadet brevet (eftersom jag var riktigt ilsk när jag skrev så missade jag den delen) vilket IOFS var en miss. Men även innehållet var inte särskilt populärt tydligen. Det som var riktigt udda var dock att hon jag pratade med hade en teori om att det skulle varit förbipasserande här utanför som "stannar till och röker". Mycket intressant, i synnerhet när det vanligtvis under helger brukar stinka in cigarettrök till mig – det var HELT rökfritt igår, dagen efter att lappen fick sitta där…

  Och den högljudda grannen har visst flyttat, äntligen.

 3. "stannar till och röker" Den var ju inte ny den precis. Står dom och röker i ditt trapphus utanför din dörr enligt dom? Eller syftar dom på att rök kommer från folk som röker på gatan.

  Köper inte deras teorier TMM…Mest vanligt är att röklukten kommer genom ventilationen och från balkong under eller bredvid en.

 4. hmmm lite kluven i de ämnet, visst röklukt är störande men ska inte rökare få röka någonstanns??

  alltså de bannlyses från resturanger uteställen osv &nu ska de ointe få röka hemma längre..

  nopp detta skriver jag inte under på.

  visst de e synd om er som lideer av de men de e synd om rökare med, en del började när de va 10 år & rökt i 50 att bara fimpa är inge enkelt.

  skaffa ett sådant beroende, testa hur de är!!

 5. Personligen tycker jag de är bra med dom inskräkningar dom gör. Men man ska ju få röka i sin bostad precis som man för sitta och dricka lite öl och vin MEN som rökare ska man tänka på att PASSIV rökning är minst lika farligt. Således så kortar man sin grannes liv oxå om man står och röker på sin balkong. Är lite ironiskt de där, folk går ut på balkongen för och röka för citat "få frisk luft" men dom drar in annat sedan är de nog så att dom går ut för och röka för de inte ska lukta skit i bostaden. Rök luktar inte gott.

  Har inget emot er rökare men passiv rökning är ju dokumenterat skadlig för omgivningen.

 6. Att dom som dricker bara skadar sig själva är nog en missuppfattning Poddi, dem som blir ihjälkörda av rattonyktra eller dom som blir misshandlade av sina drickande anhöriga håller säkert inte med dig.

 7. Korrekt där brutus, ber om ursäkt för jag glömde de där. De är rätt att de förekommer misshandel i hemmen p.g.a alkohol vilket jag tar stort avstånd för.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.