fbpx

Jag brukar säga att jag ska ta tag i saker och sen går det tre år utan att sakerna blivit tagna i. Denna gången har jag dock lyckats ta tag i både layouter och länkar på den här sidan så då kanske det kan bli intressant snart igen. För mg alltså. Det är väl föga troligt att jag dragit något speciellt intresse till mig med de senaste årens skrivande.

Jag lade dock märke till, i takt med att jag blev äldre, att gamla inlägg börjat bli ganska tramsiga. De som orkat följa ett inlägg vart tredje år, har förmodligen insett att åtskilligt antal skrivelser har blivit rensade för att passa bättre. Nu tänkte jag dock äntligen våga göra något jag inte gjort tidigare: Dela upp saker. Och än så länge är jag antagligen inte helt nöjd.

 

Va?

Eftersom jag ständigt försöker hitta på projekt som aldrig kommer någon vart har jag på något sätt lyckats uppnå en milsten i projektandet. Det betyder alltså att om man verkligen vill följa med vad som händer på den fronten så skall man kunna följa det arbetet på https://developer.tornevall.net i stället. Men det förutsätter också att det inte är något av ytterst personligt intresse. Det finns iallafall fler länkar till likvärdiga saker här på sidan också.

tldr; Det har i det stora hela hänt så pass mycket grejer att det kommer ta tid att gå igenom allt. Allt kan inte skrivas öppet heller, eftersom det finns en privat sfär också, som i viss mån – så att säga – kan vara känsligt.

Väl mött. Så länge.

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.