fbpx

Ja, då ska du lyssna på Aftonbladets råd, ty semestern är den tid då andra förväntar sig att man inte ska vila upp sig från sitt arbete. Så låt mig göra om Aftonbladets Hemester-artikel åt er, så att den stämmer bättre in med verkligheten. Den inleds nämligen så här:

Vill du gå in i väggen under sommarens hemester?

Med Aftonbladets intensiva guide hittar du enkelt så många utflyktsmål under så kort tid som möjligt, nära dig. Och vi ger dig chansen att dela med dig av dina härligaste kollapser till andra. För det är där du kommer hamna: I ett nervsammanbrott.

Hitta din nästa utflyktskatastrof – sök på önskad kommun i kartan nedan.

Du kan även filtrera bland typer av aktiviteter via ikonen nere till vänster i kartan.

Även kartans filter har reviderats för att täcka hela semesterperioden, från planeringen, starten och inläggningen.

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.