fbpx
Och vilken tur då att det bara var en dröm! 

Big Brother 2009 skulle plötsligt ha nystart och jag hade precis upptäckt att hemsidan var under stor betatestning, där det efter en kort stund stod klart att det var de anställda på Meter som agerade testdeltagare inför 2009 års säsong. Och det var bara 7 stycken deltagare. Det var blandade känslor, precis som det säkert skulle varit om det här hade hänt på riktigt också. Åhnej, inte nu igen? Jag som var fri nu! Efter tre års uppehåll! Och sen fick jag frågan om jag ville vara med och göra forumet igen. Javisst, svarade jag, men omständigheterna skulle nog vara lite annorlunda denna gången eftersom jag redan hade jobb på ett annat företag. Och jag skulle absolut inte vara med och moderera forumet. Bara bygga det. Inget annat. Och jag skulle bara kunna göra det efter 18. Jag var riktigt noga med det också. Däremot föreslog jag att företaget jag jobbade på skulle kunna stå för bandbredd och kapacitet i år. Jag tänkte att 100 Mbit skulle räcka för det.

Sen börjar det bli riktigt suddigt, turligt nog…

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.