fbpx

Det där med att söka svar på frågor man har, har alltid existerat i olika former. Förr skickade folk in sina frågor till en tidning i hopp om att de skulle få svar på sina funderingar. Eventuellt kom frågorna, med ett lämpligt svar, med. Många fick förmodligen aldrig sina frågor besvarade. Men tänk om man hade följdfrågor på svaren?

Idag söker man sina svar på nätet, men fortfarande finns det människor där ute som inte förstår att man kan agera själv. När till och med telefonkatalogerna som alltid delades ut i farstun förr, har blivit ersatta med digitala lösningar, borde man kanske förstå att själv är bäste dräng. Eller?

Dåtidens svar på vad sökmotorer på internet ger oss idag, borde inte ha varit en insändare i tidningen – dåtidens svar borde ha varit ett besök på biblioteket.

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.