Big Brothers statistiska undersökningar – BBVote 2011?

Big Brothers statistiska undersökningar – BBVote 2011?

Den statistiskt undersökande webbsidan – BBVote – har troget följt Big Brother dygnet runt, slaviskt i tre år. I år har jag funderat mycket, ska det bli ett nytt BBVote, eller skall det inte? Det är ju så fruktansvärt jobbigt och… och… alldeles underbart!

Så nu är det plötsligt akut tidsbrist om det skall börja byggas på, det är långt ifrån påbörjat och lever ännu bara som en idé i huvudet – hur det skulle kunna göras och se ut. Och Big Brother börjar på söndag!

Det återstår alltså bara att se om tiden och orken finns där, en säsong till…

2 reaktioner till “Big Brothers statistiska undersökningar – BBVote 2011?

  1. I princip ska det vara omöjligt att bli så eftersom varje deltagare har ett eget unikt id. Jag har kollat både loggar och resultatet i tabellen och valet där pekade på Christian (det görs dessutom fler kontroller som skall undvika just detta) – men jag har ändrat din röst till Peter nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.