fbpx

BBVote kommer troligtvis att bli en komplett pollsite där inte bara omröstningar kring Big Brother kommer vara möjliga att lägga upp i framtiden och utrymme är redan förberett för detta, ifall det skulle bli så.

Under rådande omständigheter – där två deltagare valt att lämna huset – så har även BBVote finslipats. Datumkontrollerna fungerar bättre nu, så att alla omröstningar mer eller mindre blir självgående med hjälp av start- och slutdatum. Detta gör att man lätt kan lägga upp omröstningar väldigt tätt, där de bara skall vara aktiva under korta perioder – och när de är avslutade stängs de för omröstning, med möjlighet att samtidigt presentera gammal statistik.

Dessutom slog tanken mig idag, vad man gör med omröstningar där två alternativ (eller flera) är valda och ett alla alternativen utom ett plötsligt inte går att välja längre (läs: deltagare lämnar huset). Skall man kunna rösta på den deltagaren ändå? Skall pollen vara giltig? Skall deltagarna som lämnat överhuvudtaget visas på sidan? Många frågor, många anpassningar, många möjligheter… Utvecklingsdelen av BBVote kan bli väldigt intressant i år!

http://bbvote.se

av Tornevall

Fotograf, musiker, filmare. Estetikens alla nyanser i ett, kombinerat med humor och ett förflutet inom vård- nöjes- och programmeringsbranscher.